2 minute read

Backman, Fredrik A nagymamám azt üzeni, bocs Bakó Ágnes Fekete szivárvány Balázs Ágnes Lufi és Szamóca (sorozat, ez az első része) Békés Pál Doktor Minorka Vidor nagy napja Békés Pál Félőlény Békés Pál A kétbalkezes varázsló Block, Lawrence A betörő, aki parókát viselt Boris Vian Tajtékos napok Böszörményi Gyula Lúzer Rádió, Budapest!

3 minute read

Adrian Tchaikovsky Az idő gyermekei Albee, Edward: Nem félünk a farkastól Andric, Ivo: Híd a Drinán Babits Mihály: A gólyakalifa; Halálfiai Balzac: Goriot apó, Kurtizánok tündöklése és nyomorúsága Beckett, Samuel: Godot-ra várva Bodor Ádám: Sinistra körzet Borges, Jorge Louis: A tükör és a maszk (elbeszélések) Boris Vian A tábornokok uzsonnája Böszörményi Gyula Leányrablás Budapesten Brecht, Bertolt: Koldusopera; Kurázsi mama és gyermekei; A szecsuáni jólélek; A kaukázusi krétakör Bródy Sándor: A dada; A tanítónő; A nap lovagja Bronte, Anne: Agnes Grey Bronte, Charlotte: Jane Eyre Bronte, Emily: Üvöltő szelek Bulgakov: A mester és Margarita; Moliere úr élete; Kutyaszív Camus, Albert: Közöny; A pestis Charles Dickens Karácsonyi ének Csáth Géza: Anyagyilkosság; A kis Emma; A varázsló kertje Csehov: Sirály; A csinovnyik halála Déry Tibor: Szerelem, Niki; Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról Dickens: David Copperfield; Kis Dorrit; Nagy várakozások; Két város; Ódon ritkaságok boltja; Pickwick Klub Doctorow: Ragtime Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés, A játékos; A félkegyelmű; Ördögök; A kamasz; Karamazov testvérek Dumas: A három testőr; Húsz év múlva Dürrenmatt: A fizikusok; A nagy Romulus Esterházy Péter: Fancsikó és Pinta; Pápai vizeken ne kalózkodj; Függő; A szív segédigéi; Harmonia caelestis F.

tanulmányi kirándulás Dél-Franciaországban

2018. március 15. - március 23.

Franciaország 2018

1 minute read

a kiránduláson készült fotók napok és helyszínek szerint március 15. - Alessandria, Olaszország március 16. - Alessandria, Monaco március 17. - Antibes, Cannes, San Rafeu március 18. - Grasse március 19. - Arles, Nimes, Pont du Gard március 20. - Camargue március 21. - Avignon, Orange március 22. - Verdon március 23. - Menton csoportképek